Aprèn jugant

APIS el joc de les abelles

Els infants són intrínsecament curiosos. Per a ells, cada moment de joc és un espai per conèixer el món. És per això que APIS, el joc de les abelles, els nodreix una àmplia gamma d’habilitats i els prepara per a la vida.

Els nens i nenes aprenen millor jugant
És amb el joc que aprenen a entendre el món i a afrontar els reptes de la vida. El joc ajuda a desenvolupar habilitats importants com la lectura, l’escriptura i el càlcul fins a la resolució de problemes i habilitats manuals, la resiliència, la prova d’idees i la interacció amb els altres. A més ho fan treballant en comú, com les abelles.

L’aprenentatge mitjançant el joc desenvolupa habilitats essencials
A través del joc, els infants aprenen a expressar i gestionar les seves emocions, a resoldre problemes i concentrar-se, a treballar en equip, a construir relacions i pensar de manera creativa. L’aprenentatge mitjançant el joc ensenya habilitats rellevants que generen més confiança, creativitat i resiliència, i els prepara per a l’escola i per a la vida.

El joc també uneix les famílies, ja que facilita, a pares i fills, l’oportunitat d’aprendre, créixer i divertir-se plegats.

El nostre objectiu és senzill: ajudar els pares a fer que l’aprenentatge sigui divertit perquè els fills facin el que saben fer millor: aprendre jugant. Sabem que els nens i nenes que juguen són més feliços, intel·ligents i sans.

Amb APIS, el joc de les abelles, l’aprenentatge serà un resultat natural.

DESENVOLUPAMENT DE CAPACITATS LÒGIQUES I D’OBSERVACIÓ

CONEIXEMENT I COMPRENSIÓ DEL MÓN

CREATIVITAT I FANTASIA

SOCIABILITAT

HABILITATS MANUALS

ADQUISICIÓ DE CONEIXEMENTS

DESENVOLUPAMENT DE LA MEMÒRIA

MILLORA DE L’AUTONOMIA

Sou un centre educatiu?, o institució?

Gaudiu de preus amb descompte

Crea un compte de centre educatiu o institució i gaudireu d’un descompte del  10%
a partir d’una comanda mínima de dues unitats.

Experiències

FocusGroup a l’Escola SOLC.

La vostra experiència a les aules és per nosaltres un aprenentatge continu. Us convidem a veure el FocusGroup que vàrem realitzar a l’Escola SOLC, una escola cooperativa com les abelles : )

Play Video about Aprèn jugant - APIS el joc de les abelles

Comencem?

Gaudiu de preus amb descompte

Només us portarà uns minuts crear el vostre compte de centre educatiu o institució i, amb ell podreu començar a gaudir de tots aquests avantatges.