El desig de jugar ens ha estimulat a descobrir, observar i interpretar el món que ens envolta. Per això tenim el convenciment que un dels mètodes educatius interessants és l’aprenentatge mitjançant el joc. Que l’estudiant aprengui jugant. Que el jugador aprengui jugant. Per això, creiem en la creació de jocs educatius.

Som una editorial de jocs de taula amb un component educatiu, innovador i dirigits a un públic interessat en la ciència, la naturalesa i conscienciat amb el medi ambient. Famílies que valoren el joc en grup, educatiu i que així, jugant, els seus fills aprenguin i es diverteixin alhora.

La nostra Missió i Visió

La nostra Missió és crear jocs de taula col·laboratius amb alt valor educatiu, basats en la sostenibilitat del planeta i compostos per materials recuperats, de proximitat i sostenibles. Fabricats per una cooperativa integrativa i amb alt valor social. Projecte liderat per dones, científiques i creatives.

La nostra Visió és ser un referent i liderar el posicionament dels jocs de taula sostenibles i amb model d’economia circular més desenvolupats del món. Aportant valor per a l’usuari: nenes i nens (divertit, joc,… ) i per als pares/educadors (sostenibilitat, medi ambient, …)

Els nostres Valors

  • Educació. Apostem per l’aprenentatge per experimentació.
  • Sostenibilitat. Respectuós amb el medi ambient en tot el seu procés de fabricació.
  • Valor social. Projecte basat i fabricat de manera integradora i que fomenta la inclusió de col·lectius en risc d’exclusió social.

Els nostres jocs de taula estan en estreta consonància amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Analitzem via organismes oficials com AIJU tots els nostres productes per garantir l’exactitud del contingut, la qualitat, la seguretat i la coherència.

La fabricació del joc és a càrreg de ILERSIS
ilersis
Amb el suport de:

CASA AMETLLER

MEL ALEMANY